top of page
Renovation Tools

Ele-Kiinteistö –
laadukas työnjälki puhuu puolestaan

Tavoitteenamme on luoda asiakkaalle mahdollisimman positiivinen kokemus remontista. Tämä onnistuu hyvällä suunnittelulla, molemminpuolisella kommunikoinnilla sekä vahvalla ammattitaidolla. Käyntikorttinamme on laadukas työnjälki ja toimiva palvelu. Kokonaisvaltainen ammattitaitomme takaa sen, että remonttisi sujuu avullamme alusta loppuun saakka onnistuneesti. 

 

Panostamme harkittuun lopputulokseen – remontin täytyy olla paitsi laadulla toteutettu myös visuaalisesti kaunis. Yksityiskohdat toteutetaan pieteetillä kokonaiskuvaa silmällä pitäen. Korkealuokkainen kädenjälki on merkki siitä, että meillä on työssämme aina sydän mukana. Rakentaminen on meille paitsi ura, myös intohimo. 

 

Kannamme vastuumme työmaastamme. Asiakkaanamme voit olla varma, että remonttisi sujuu aikataulussa ja halutussa budjetissa pysytään. Vuosien kokemus yrittäjyydestä takaa sen, että meillä on selkeä käsitys työmaan organisoinnista, kustannustehokkaista ratkaisusta ja parhaista työtavoista. Työ tehdään terveellä ylpeydellä ja käsityötaitojen kunnioituksella.

Luotettavuus

Pidämme kiinni annetuista lupauksista. Noudatamme sovittuja aikatauluja ja toteutamme meille osoitetut työtehtävät aina valmiiksi asti. Luotettavuudestamme kertoo muun muassa se, että pitkäaikaiset asiakkaamme antavat meille täyden vapauden remontin toteutukseen. 

Tarkkuus

Huolellinen suunnittelu on avain unelmiesi lopputulokseen. Tiedämme, että asioiden täytyy paitsi toimia, myös näyttää esteettisiltä. Uskomme, että yksityiskohdilla on väliä. Harkittu, viimeistelty lopputulos on se, mitä asiakkaallemme tahdomme tarjota. 

Laatu

Työmme tapahtuu ammattilaisen osaamisella sekä ensiluokkaisilla materiaaleilla ja työvälineillä. Panostamme laatuun ja huolella suoritettuun työhön. Ammattitaito ja hyvä organisointikyky takaa kuitenkin sen, että aikataulut ja budjetit pitävät – aikaa ja rahaa ei kulu yritykseen ja erehdykseen. 

Kokemus

Käsillä tekeminen on aina ollut tavoitteemme. Se liitettynä vuosikymmenien kokemukseen yrittäjyydestä on tehnyt meistä toimijan, jolla projektien hallinta ja käsityötaito yhdistyvät saumattomasti. 

bottom of page