top of page
Keittiremontit Ele-Kiinteistö.jpg

Osaamisemme

Keskitymme hoitamaan niin uudisrakennnuksen kuin saneerauskohteenkin sisustusrakentamistyöt ja pintaremontit. Tähän kuuluvat muun muassa tapetointi, maalaus, kiintokalusteiden asennustyöt, saunan panelointi, listoitukset ja pihatyöt. Palvelumme kattaa myös pienemmät rakennusprojektit, kuten autotallit ja piharakennukset – nämä toteutamme kokonaisuudessaan alusta loppuun saakka. 

Toteutamme

Asuntoremontit

Kun uudiskohde tai remonttityömaa kaipaa tapetteja, tuoretta maalipintaa, kestävämpää lattiaa tai käytännöllisiä kiintokalusteita, ota yhteyttä. Vastaamme yksittäisistä remontin osista tai toteutamme koko kodin pintaremontin avaimet käteen -periaatteella. Työmme laadun tunnistaa huolellisesta kädenjäljestä sekä loppuun asti mietityistä yksityiskohdista. 

Saunaremontit

Puusepäntaitoja hyödyntäen teemme persoonalliset lauteet suunnitelmiesi pohjalta tai asennamme valmislauteet saunaasi. Käsissämme onnistuvat myös kauniit paneloinnit. Kauttamme saat uudet kiukaat kytkentöineen sekä saunanovet vaikkapa kokomittaisella lasilla, joka tuo avaruutta pieniinkin tiloihin. Kun vielä valaistus hoidetaan kuntoon, on lopputuloksena tunnelmallinen paikka, jossa rentoudut mukavilla lauteilla pehmeissä löylyissä.      

Keittiöremontit

Keittiö on toimiva silloin, kun se vastaa omia käyttötottumuksiasi. Keittiöremontti voidaan toteuttaa alusta loppuun lattia-, seinä- ja kattopintoja myöten aina kalusteasennuksiin saakka. Puramme vanhat kalusteet pois, teemme tarvittavat tasoitetyöt ja tapetoimme tai maalaamme seinät ja katot. Voit itse valita mieleisesi materiaalit ja kokonaisuudet – me hoidamme työn puolestasi. Saat keittiön, jossa varmasti viihdyt.

Piharakennukset

Meiltä saat käytännölliset piharakennelmat omaan pihaasi sopivana. Toteutamme terassit, pergolat, katokset, valokatteet, pihasaunat tai autotallit toiveidesi mukaisesti niin vanhaan pihaan kuin uudisrakennuskohteeseenkin. Teemme rakennukset mittatilauksena alusta loppuun saakka. 

Asennuspalvelut

Palveluumme kuuluu kodin ja taloyhtiöiden pienimuotoiset asennus- ja huoltotyöt. Näitä ovat esimerkiksi kiuaskivien vaihtaminen, lauteiden öljyäminen, suihkuseinien asennus sekä kylpyhuoneen, keittiön ja WC:n silikonien vaihdot. Kokoamme ja asennamme tarvittavat kiintokalusteet sekä kiinnitämme taulut, peilit ja verhotangot. 

Pihat

Toteutamme toiveidesi mukaiset pihatyöt. Palveluihimme kuuluu istutusaltaiden, aidoitusten, oleskelualueiden ja kiveyksien tekeminen pieniin pihoihin. Mikäli tarvitset pihallesi lisää viihtyvyyttä, ota yhteyttä niin suunnitellaan yhdessä pihasi uusi ilme!

bottom of page