top of page

Tehtyjä töitä

Olemme toteuttaneet kaikenkokoisia projekteja laidasta laitaan niin uudisrakentamisen puolella kuin saneerauskohteissakin. Asiakkainamme ovat olleet yksityiset henkilöasiakkaat sekä rakennus- ja kalusteyritykset. Yhteisenä nimittäjänä kaikissa projekteissamme on ollut siisti työn jälki sekä loppuun asti mietitty toteutus. Tämä on meille paitsi perusedellytys, myös tae siitä, että pystymme pitämään asiakkaamme meihin tyytyväisinä. 

Olemme mielellämme mukana projekteissa, jossa lopputulos edellyttää viimeisteltyä ilmettä. Palautteen mukaan myös asiakkaamme ovat olleet tyytyväisiä työmme jälkeen. Huolella tehdystä lopputuloksesta on etua meille itsellekin: kun työn tekee kerralla kunnolla, ei jälkiä tarvitse lähteä myöhemmin paikkailemaan. 

 

Saamme kiitosta onnistuneen lopputuloksen lisäksi myös siitä, että hallitsemme projektin aivan alusta viimeiseen naulaan saakka. Annetut aikataulut pitävät - olemme paikalla silloin, kun meitä odotetaan. 

 

Ei väliä, onko tilaus suuri tai pieni, jokainen työ ansaitsee saman arvostuksen. Kysy rohkeasti mahdollisuuttamme toteuttaa myös pienemmät rakennus- ja remonttitarpeet. Katsotaan yhdessä, miten voisimme palvella teitä parhaiten. 

 

Meihin luotetaan ja me olemme luottamuksen arvoisia. Teemme työmme niin, että asiakkaan ei tarvitse olla jatkuvasti huolehtimassa työvaiheiden etenemisestä ja työn jäljestä. Teemme aina huolella kaiken sen, mistä asiakkaan kanssa on sovittu. 

 

Hallitsemme erilaiset materiaalit ja työskentelytavat. Voit halutessasi jättää kattavat pintaremontit tai palveluumme sisältyvät rakennusprojektit kokonaisuudessaan meidän hallintaamme. Kuuden pakettiauton ja seitsemän urakkasopimuksen sijaan tarvitset vain yhden. Meidät. 

bottom of page